Menu Luk

Vinduespolering i Greve

Oliver & Co. tilbyder professionel vinduespolering i Greve.

Søger du en vinduespudser, der er stabil, kommer til den aftalte tid og som er smilende og imødekommende – så er du kommet til det rette sted. Vi lever af vores kunder, og vi forstår vigtigheden i at yde en god service. En snak i ny og næ hos vores kunder er hverdag for os. Det skaber god energi og giver det ekstra overskud, der er behov for i en ellers travl hverdag.

Et flot veludført arbejde

Hos Oliver & Co. er et flot veludført arbejde det allervigtigste. Vi pudser vinduer på traditionel vis med spand og skraber og så vasker vi vinduer ved hjælp af vores vaskeanlæg. Hvilken løsning der passer til netop dine vinduer, afhænger af flere faktorer. Den del skal vi nok tage os af. I sidste ende handler det for os om, hvilken af de to metoder der kan klare opgaven bedst og med det samme flotte resultat hver gang. I stedet for at haste videre til næste kunde, så kvalitetssikrer vi af og til ved at gå en ekstra gang rundt om huset.

Hvad koster det?

Prisen afhænger i høj grad af, hvor mange ruder vi skal pudse, samt hvor tidskrævende opgaven er.
Med en pris startende fra 200,- inkl. moms vil vi her komme med et eksempel.
Her ses et klassisk parcelhus, som de fleste kender. Huset er i 1-plan og har i alt 15 ruder som er fordelt på store og små glas.

Det pudser vi udvendig hver 4. uge for kr. 200,- inkl. moms.

Hent et tilbud her